Hacka den vita chokladen i bitar och rör ner det i grädden så det smälter tillsammans med sockret. När pannacottan stelnat och ska ätas så rör snabbt ihop en hallonsås
Efterrätten blev en gammal klassiker, chokladpannacottamedhallonsås. Serranorullar och hummertoastVi hade en riktigt trevlig nyårsafton med goda vänner och deras barn
blanda hallonsåsenmed vin och florsocker, späd ev med lite vattten. garnera gärna med färska bär. täck över med plastfolie och ställ kallt i ca 3-4 timmar, passera hallonen genom en sil så att kärnonrna kommer bort
bakblogg, bra efterrätt att förbereda, dessert, Efterrätter, hallon, halloncoulis, halloncoulis recept, hallonsås, inredningsblogg, matblogg, pannacotta, pannacotta recept, systrarna m, systrarnam, vit choklad, vit chokladdessert, vit chokladpannacotta, vit chokladpannacottamed hallon
Vit chokladpannacottamed yoghurt. Toppa dem med passionsfrukt, en hallonsås, kanske färska hjortron eller enkelt, som här, med bara lite tinade frysta bär
-), det blir oxfilé, grekisk potatisgratäng och kantarellkräm till huvudrätt och chokladpannacottamedhallonsås till efterrätt och givetvis god champagne
Det är en vit chokladpannacottamedhallonsås och färska bär ni kan skåda på understa bilden. Koka under tiden upp mjölken och brädden tillsammans med strösockret