Rysligt goda muffins med smak av mycket choklad och kokos. Toppa med grovhackad vit choklad. Blanda mjöl, kokos, vaniljsocker, bakpulver, salt, socker och ägg i en skål
För alla bakningssugna därute vill jag tipsa om dessa vanilj- och chokladmuffins. Jag har smaksatt halva smeten med kakao och blandat de olika delarna i muffinsformarna så att de ska gå in i varandra/bilda ett mönster
Den färgade kokosen som syns på bilderna har jag färgat med hjälp av blåbär. kokosolja till formarna. Ett riktigt gott eftermiddagsfika är dessa chokladmuffinsmed cashewkräm
För extra chokladlyx så kan jag rekommendera att göra en chokladkräm genom att blanda några msk Kokosoljamed några msk Kakao och söta med Honung eller Agave
Vita chokladmuffins. Bred glasyren över kakan och toppa medkokos. I dag bjuder jag på vita kärleksmums, eller snoddaskaka med vit choklad som man också kan kalla dem
Mina topp tre är chokladmuffins, äppelmuffins och Choklad- och cheesecakemuffins. Idag experimenterade jag i köket och slog till med supergoda glutenfria muffins utan tillsatt socker
Du kanske gillarLins- och rödbetsbiffar med cole slawSockerfria chokladmuffinsmed cashewkrämHållbar November Challenge och vegetarisk månadFruktig smoothie med acai och chiafrönJordgubbssmoothie med smak av sommar