Med en stor dos ångest och ännu mer nervositet tog jag mig omedelbart an utmaningen. Det jag läst mig fram till är otaliga försök till kak- och brödbak med brända bottnar som resultat
Inte nog med att jag har avnjutit väldigt gott mellanmål i form av kaffe och chokladmuffins, jag har även gjort min kemiläxa och ska strax påbörja franskan
) Mat och dryck gick i italienskt tema, så även dessa cupcakes som jag hade med mej till kaffet. De ljusa (med flerfärgade ränder på formarna) fick jag inspiration ifrån när jag såg ett recept på en italiensk kaka med mandelmassa, citron, ricotta och bittermandel
Chokladmuffinsmedkaffesmak (Naggande gott till kaffet). Det har bakats ofantliga mängder bröd och bakverk under våren, en del har det bloggats om andra har enbart dokumenterats med ambitionen att finputsas på för att sedan konkretiseras här på bloggen
Det går att frysa resten eller som jag, gör chokladmuffins och spritsa på och bjud på jobbet. Passade på att göra medkaffesmak då jag tror de skulle tycka om det
Kladdiga chokladmuffinsmed en hint av kaffesmak, mums säger jag. Jag hittade i matbutiken fudge med smak av kaffe och vanilj och tänkte att de kan vara goda att ha i muffins