Fikan ikväll, blev en chokladmuffins, som fick ett hallonbad. Chokladmuffins ca 12 st. 3 dl mandelmjöl (eller sesammjöl). Dela på Twitter Chokladmuffins ca 12 st. 4 ägg 3 dl mandelmjöl (eller sesammjöl)
I förrgår visade jag er en kladdkaka med avokado och utan ägg, och jag testar vidare med att baka bakverk i samma anda och gjorde därmed äggfria chokladmuffins
Ett av de bakverk som jag har hunnit svänga ihop under veckan är dessa chokladmuffins med ett slags seg chokladsmul/chokladtopping med fibersirap som bas
Här kommer ett recept på ett lite nyttigare alternativ till chokladmuffins. 1 1/2 dl hasselnötsmjöl (jag tog mandelmjöl). 3 ägg 1 banan 1 1/2 dl hasselnötsmjöl (jag tog mandelmjöl)
Rismjölet går säkerligen att byta ut mot exempelvis havremjöl eller lite extra mandelmjöl. Jag blev så sugen på saftiga chokladmuffins, att jag genast beslutade mig för att göra några stycken
Chokladmuffins 12-14st. 3 dl mandelmjöl. 3 dl mandelmjöl. Imorgon är det sommarfest på barnens dagis, man ska ta med sig picknick, grillen kommer att vara tänd, så vi ska grilla lite korv och grilla
Nu måste jag visa er ett festligt recept på chokladmuffins med kolagömma som jag gjorde häromdagen. När chokladmuffinsen gräddats klart gör man helt enkelt ett avlångt hål ner i muffinsen och fyller det med kolafyllningen
½ dl mandelmjöl. Chokladmuffins är gott och karamell lika så. ½ dl mandelmjöl. Det jag har gjort är att svänga ihop ett gäng härliga chokladmuffins med smält choklad (som ger en rätt saftig och luftig konsistens) och därefter gjort en grop i varje muffins som jag fyllt med en karamell/kolafyllning (som bara innehåller två ingredienser)
Ett riktigt gott eftermiddagsfika är dessa chokladmuffins med cashewkräm. Chokladmuffins. Du kanske gillarMugcake på naturligt visBananplättarEn riktigt smarrig frukostSupermusli fri från gluten och raffinerat sockerVåfflor utan gluten, mjölk och socker Chokladmuffins
1 1/2 dl mandelmjölk. 230 g mandelmjöl/finhackade mandlar (jag använde resterna från när jag gjorde mandelmjölk). Vispa ihop äggen med smält kokosfett/ghee, vatten och 1 dl mandelmjölk. Skala bananerna och mixa dem med en stavmixer tillsammans med 1/2 dl mandelmjölk och honungen till en slät purée. 2 ägg 1 1/2 dl mandelmjölk. 230 g mandelmjöl/finhackade mandlar (jag använde resterna från när jag gjorde mandelmjölk)