Tillsätt päron & kola-kvargen och det smälta smöret och fortsätt vispa. 200 g Valio Eila® laktosfri kvarg päron & kola. 200 g Valio Eila® laktosfri kvarg päron & kola
Rör ner kvarg. 1250 g Arla Köket Kesella® kvarg vanilj. 50 g Arla® Svenskt Smör 250 g Arla Köket Kesella® kvarg vanilj körsbär t ex hallon, blåbär eller jordgubbarGör så här Sätt ugnen på 175°
De ska fortfarande vara lite lösa i mitten, ställ kallt så de sätter sig och servera sedan med vaniljkvarg (naturell kvarg blandat med lite vaniljpulver) eller kvarg blandat med hallon
ex kvarg o bär. Inte nog med att jag har avnjutit väldigt gott mellanmål i form av kaffe och chokladmuffins, jag har även gjort min kemiläxa och ska strax påbörja franskan
1 dl kvarg/kesella 1%. 1 dl kvarg/kesella 1%. Ännu en lyckad dag i muffinsköket. Jag bakade mandelmuffins med choklad som blev otroligt saftiga med en härligt djup chokladsmak
Smaksätt kvarg med florsocker och vaniljsocker. 250 g Arla Köket Kesella® kvarg. Sätt ugnen på 200°. Blanda mjöl, kakao, bakpulver, bikarbonat och salt