Jag använde mig av receptet på chokladmuffins från boken Smarta sötsaker. en nypa havssalt. De blir goda i sig men det går inte att komma ifrån att jag jämför dem med mina favoritchokladmuffins från boken Sju sorters kakor
Gillar man inte lakrits an man ta lite havssalt i frostingen istället. Chokladmuffins har nog de flesta bakat någon gång och vist har man en speciell kärlek till dem
Bakade kladdiga chokladmuffins just för detta, nyttiga är dom inte, men goda som f*n. )Mina grymma kladdkakemuffins 13 st (amerikanskstorlek)150 g margarin3 ägg2 1/2 dl strösocker3 dl fin glutenfri mjölmix7 msk kakao3/4 tsk bakpulver3/4 tsk havssalt1 1/2 tsk vaniljsocker1
Chokladmuffins med mycket choklad och hallon, vad kan gå fel. Chokladmuffins med hallon och chokladbitar, 14 st. 5 tsk mellangrovt havssalt. 5 tsk mellangrovt havssalt
Chokladmuffins med chokladbitar i och lite giandujanougat på toppen som smälte likt lite topping. 5 dl vetemjöl1 dl kakao1/2 tsk havssalt (mellangrovt)200g mörk choklad (hackad i bitar) Använd gärna Guido Castagna antingen 61 % eller 76% kakaohalt för chokladälskaren