Koka upp grädde och häll den över chokladen rör till du har en jämn chokladmassa låt stå. Tryffel med daim är ju bara supermumsigt och perfekt till påskbordet
Häll i lite yoghurt, ca 2 msk, så att kakaon löser sig (tar du för mycket yoghurt blir det bara 'kakaodroppar' i yoghurten istället för en tjock slät chokladmassa)
Blanda ner äkta vaniljpulver och mandelmjöl och blanda till en fast chokladmassa. För ett par veckor sedan publicerade jag ett recept på chokladbollar med nötsmör
Under förra veckan gjorde jag en så god mazarinkaka som jag toppade med en krämig chokladmassa (Mazarinkaka med chokladöverdrag) och jag tyckte om kombinationen av smakerna och konsistensen så mycket att jag ville göra en liknande variant - fast ändå annorlunda
Fyll små konditorformar , ( storleken på formarna bör vara ca 2 cm i diameter) till hälften med nougatmassa eller annan lös chokladmassa, fortsätt fylla med rispudding tills formarna är fulla