Till "chokladlockarna" använde jag den naturella varianten. Jag hade hackad physalis och "chokladlockar" som jag gjorde genom att smälta naturell rå choklad med en aning kallpressad kokosolja som jag sedan bredde ut tunt på bakplåtspapper
Chokladlock. Chokladlock. Så var det måndag igen och helgen bara flög iväg. Det var min tur att bjuda på kakor på jobbet igen och denna gången slog jag till med ett helt oprövat recept
Sätt ugnen på 175º. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver och rör ner i äggsmeten
225 g smör eller margarin (smält)4 dl florsocker2 ägg3/4 paket kokos (ca 150 g)Chokladlock. Foto. Karin / bevemyrs bloggFör ett par dagar sedan kom trevligaste Linda och Elsa övar för att fika och leka lite tillsammans med mig och lillungnen (lillstumpan var förstås hemma också
Ger ca 12 kakor. Förvärm ugnen till 150 grader. Blanda de första 10 ingredienserna i en skål. Tillsätt försiktigt oljan, 1 msk i taget och rör om tills dess att blandningen blir till en mjuk, smulig deg