200g philadelphia färskost/ mascarpone. Börja med att göra 2 st kladdkakor. Sätt ugnen på 175 grader. Fäst ett bakplåtspapper i botten av en rund form med löstagbar kant 22-24 cm
Tårtan är fylld med ett lager chokladkräm och ett lager passionsfruktmousse. 200 g Philadelphia ost. Dag 1 bakade bottnarna och förberedde chokladkrämen. Dag 2 gjorde jag passionsfruktmoussen och vispade chokladkrämen samt fyllde tårtan. 25-30 pers Tårtan är fylld med ett lager chokladkräm och ett lager passionsfruktmousse
Rör till sist i smöret och låt chokladkrämen svalna innan den hälls över cheesecaken. Vispa philadelphia, socker, majsstärkelse och vaniljsocker till en slät smet
Låt svalna en aning och vänd ner chokladkrämen i den vispade grädden. Smält chokladen och rör ner Philadelphian (se till att röra kraftigt så att chokladen inte stelnar)
Häll smeten i kakformarna ovanpå chokladkrämen. Mosa resten av bananerna med en gaffel och rör samman med citronsaft och Philadelphia-ost till en krämig smet
Jag hade lite svårt att bestämma mig om jag skulle använda en färskostkräm eller en vit chokladkräm. Häll i Philadelphia och blanda ihop med en sked/slev tills du har en slät kräm
Rör sedan ner philadelphian och sikta ner florsockret. Dom var ganska lätta att göra men tänk på att chokladkrämen tar en stund innan den stelnar så jag rekomenderar att göra den innan du börjar med cupcakes'n om du har ont om tid