chokladkräm (se recept nedan). Tårta - kokos, citron, bär, choklad, vanilj typ. Chokladkräm. Chokladkräm. 75 g smält smör (eller kokosolja) ((jag använde smör)). 1 dl kokosflingor. 0,8 dl kokosmjöl. 2 tsk kokosmjöl. 10) Blanda alla torra ingredienser i en skål vid sidan om, sikta kokosmjölet tillsammans med bakpulvret för att undvika klumpar. 2) Gör chokladkrämen (se nedan). 2) Tillsätt kakao, sötning och kokosmjöl. 3) Lägg på en till tårtbotten och bre på chokladkrämen. tårta 7 ägg 75 g smält smör (eller kokosolja) ((jag använde smör)). 1 dl kokosflingor. 0,8 dl kokosmjöl. 2 tsk kokosmjöl. 10) Blanda alla torra ingredienser i en skål vid sidan om, sikta kokosmjölet tillsammans med bakpulvret för att undvika klumpar
en på jobbet - jag hittade en kaka som såg spännande ut i Två Systrars Söta och dekorerade med ett "fågelbo" av hyvlad kokos (det krävs mycket fantasi för att tolka det som ett fågelbo, men det var i alla fall tanken
kokos eller ströbröd. Chokladkräm. kokos eller ströbröd. Chokladkräm. 2 av killarna fyller år i april och han som blev 6 gillar inte längre grädde, något han tokgillat innan, så gräddtårtor är uteslutet numera, men kladdkaka ville han ha
Kokos och/eller pärlsocker till garnering. Jag fyllde och dekorerade muffinsarna med en chokladkräm som jag även använde mig av i smeten för att få härliga cupcakes med chokladsmak
Smöra och bröda en form med kokos. Häll chokladkrämen på en burk med lock och ställ in i kylskåp i minst 4-6 timmar. 175 grader Smöra och bröda en form med kokos
Blanda ihop allt till en chokladkräm. Tillsätt kokos. och rulla i kokos. 200 g vit choklad100 g riven Kokos 0,5 pressad lime. 20 g riven kokos. 100 g riven Kokos. 20 g riven kokos
Bred över chokladkrämen på den avsvalnade kakan och toppa med riven kokos. I chokladkrämen har jag ersatt en del av mängden socker med len och krämig mascarpone