Chokladkräm. Låt kakan svalna helt och bred sedan ut chokladkräm över kakan. 50 g ODENSE Mandelmassa Lyx hackade nötter, mandlar, jordnötter, brända mandlar, rostade hasselnötter eller krokant (från franska croquante, av croquer 'knapra', och är en typ av hård nougat
Tag ut hasselnötterna och lägg dem i en kökshandduk och "gnugga" bort skalen. Ingen kommer bli ledsen om du serverar briocherna med en hemmagjord hasselnöt-och chokladkräm
Knapriga nötpajer med len chokladkräm, japp de är så magiskt goda som de låter om inte ännu bättre. Så idag hittar ni mig påpälsad både med sockor och en tjockgosig kofta, framför brasan med en nervkittlande deckare i handen, kaffetermosen på behändigt avstånd och förmodligen spår av chokladkräm runt munnen och smulor av pajskal i fåtöljen
En lite mousseaktig botten, chokladganache ovanpå det och sedan karamelliserade hasselnötter överst. Sedan är det bara att fördela ganachen på chokladkakan och toppa med hackade karamelliserade hasselnötter
Förgäves har jag letat efter ett likvärdigt alternativ, men denna italienska hasselnöts- och chokladkräm är alltjämt den starkast lysande stjärnan på himlen
Häll chokladkrämen på chokladbottnen och låt stå i kylen till den har satt sig. Garnera chokladtårtan med spritsad grädde, spritsad chokladchantilly, hasselnötter och lite flingsalt