Kladdkakemuffins med hallon och vit choklad 12 st2 ägg3 dl socker100 g smör1,5 dl vetemjöl1 tsk vaniljsocker4 msk kakao1 krm salt75 g vit chokladhallonVispa ägg och socker pösigt. Kladdkakemuffins med hallon och vit choklad 12 st
Kladdkakemuffins med hallon och vit choklad 12 st 2 ägg 3 dl socker 100 g smör 1,5 dl vetemjöl 1 tsk vaniljsocker 4 msk kakao 1 krm salt 75 g vit choklad hallon Vispa ägg och socker pösigt
Kladdkakemuffins förvandling från att de tas ut ur ugnen efter gräddning då de är höga och pösigt fina till att de sjunker ihop i mitten och spricker på ovansidan är alltid fascinerande
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en kastrull och lyft sen av kastrullen från plattan. Rör först ner socker, kakao och vaniljsocker sedan ner med ett ägg i taget och till sist mjölet
Ändrade planer. Daniel ska vara hemma med Alfred idag också. Det passar bäst eftersom jag har sambedömning på nationella uppsatser, matlagningsprov och föräldramöte på schemat idag
Blanda mjöl, socker och bakpulver i en skål. Smält smöret. Vispa samman mjölk och ägg. Hacka chokladen. Rör ner äggmjölken och smält smör i mjölblandningen