Chokladfluff som jag kallar det har blivit en stor favorit hos mig. Variant som jag tycker fungerar än bättre till just chokladfluff är denna från Mori-Nu (och andra i sådan tetraförpackning som inte förvaras kyld), de kan dock vara lite svåra att hitta i butik
Detta är en enkel dessert och som även de som inte äter lchf tycker är god. Man kan ju köra mörkare choklad än vad jag tog denna gång men eftersom jag bara tar en liten dessert på 4 cl så tycker jag det är ok
Överbliven chokladfluff är som gjord för att skapa nya desserter av. På bilden nedan har mjölkchokladfluff smaksatt med apelsinsaft blivit en snabb efterrrätt med hjälp av några digestivesmulor och lite hackad choklad
Så länge slänger jag upp en gammal goding - en superlättgjord chokladfluff. Basen i chokladfluffen är vispade äggvitor som smaksätts med kakao och sötning (samt gärna vanilj för en rundare/mjukare smak)
Typ som chokladfluff rikt på protein. Basen i chokladfluffen är vispade äggvitor som smaksätts med kakao och sötning (samt gärna vanilj för en rundare/mjukare smak)