Mixa dadlar, vatten, lönnsirap och kokossmör i en mixer till en slät och fin kräm. 100 g soltorkade dadlar (16 st). Topping 70 g jordnötter (1 dl) 25 g kokossmör (1 msk) 100 g soltorkade dadlar (16 st) 50 g vatten (0,5 dl) 10 g lönnsirap (0,5 msk) 400 g mörk choklad 10 g kokossmör flingsalt
Chokladdoppade pepparkakskulor. Kärna ur dadlarna. 8 färska dadlar. 8 färska dadlar. Jag är egentligen emot att dricka glögg och baka julgodis innan jul
Chokladdoppade nötter. Ta upp dadlarna ur blötläggningsvattnet och mixa dem till en slät puré. Chokladdoppade nötter är perfekt att servera som ett nyttigare påskgodis
Chokladdoppade nötter. Ta upp dadlarna ur vattnet och mixa tillsammans med havregryn och solroskärnor. Chokladdoppade nötter är perfekt att servera som ett nyttigare påskgodis