en kastrull och slå på mjölk och grädde och glukos. Nyår gjorde jag en chokladdessert till 9 personer med svarta vinbär och maräng. 250 g mjölk. 1 gelatinblad 1 vaniljstång 250 g mjölk
Tillsätt det uppblötta gelatinet och mjölken i chokladgrädden. Lägg hallonröran i botten av glaset och dela upp moussen i glasen (ca 6-8 st) Lägg chokladsåsen överst som ett lock och garnera med hallon, riven vit choklad och en pysalisÄt och njut av chokladdesserten
I år kommer det med största sannolikhet serveras Skaldjur för att sen följas åt av någon god fisk troligtvis hälleflundra, för att sen avrundas med en otroligt god chokladdessert
bakblogg, bra efterrätt att förbereda, dessert, Efterrätter, hallon, halloncoulis, halloncoulis recept, hallonsås, inredningsblogg, matblogg, pannacotta, pannacotta recept, systrarna m, systrarnam, vit choklad, vit chokladdessert, vit chokladpannacotta, vit chokladpannacotta med hallon
Häll mjölk i en tjockbottnad kastrull och värm tills den precis börjar sjuda. Lossa försiktigt runt kanterna med en trubbig kniv och vänd upp chokladdesserterna på assietter eller skålar, dra bort bakpapperet