Bred den över kakan och dekorera medjordgubbar eller som jag, med lite choklad. Till toppingen vispas crème fraiche med fröna från en urskrapad vanlijstång med elvisp tills den blir fast och bredbar
Servera gärna medjordgubbar. Lägg smöret i en liten kastrull, häll på kakao och värm på låg värme under omrörning tills smöret smälter och blandas med kakaon
Blanda samman med kexen och tryck ner i botten på formen. Häll blandningen över botten och tryck sedan ner färska jordgubbar, strö över lite flingsalt efter smak
Blanda samman med kexen och tryck ner i botten på formen. Häll blandningen över botten och tryck sedan ner färska jordgubbar, strö över lite flingsalt efter smak
Blanda samman med kexen och tryck ner i botten på formen. Häll blandningen över botten och tryck sedan ner färska jordgubbar, strö över lite flingsalt efter smak
Jag bjöd er tidigare på en blåbärscheesecake och här kommer en variant med smak av jordgubb. Om ni är sugna på en chokladcheesecake så ska ni spana in mitt e-Magasin nummer 2 (med tema choklad). 70 gram jordgubbar. 1 ägg 70 gram jordgubbar
Pynta medjordgubbar. Jag bakade också foccaciabröd, men med vanligt vetemjöl, det fanns ingen tid över till glutenfritt foccacia men jag ska absolut testa det snart eftersom det verkar vara ett helt underbart bröd
) och Kalasgotts vita chokladcheesecake som jag hade pyntat med bigaråer. Hemkommen från semestern lagades det en hel del sallader med färsk vitkål och jordgubbar