Mörk chokladbrulée. Sätt ugnen på 95 grader. Blanda grädde och mjölk i en kastrull, tillsätt chokladen i bitar, smält på medelvärme utan att vispa (vid vispning bildas luftbubblor)
Chokladbrulée med mango- och hallonchutney. Novemberkylan lamslog hela Göteborg, men tre tappra själar tog sig mot alla väder-odds till Högsbo för denna omgångens sista "Halv åtta hos mig"
Chokladbrulée. Chokladbrulée. Igår hade vi cykelfest på Söder och det andra gången vi är med. Åter igen fick vi uppdraget att laga desserten och jag valde att bjuda på en av mina favorit desserter, Creme Brulée
Chokladbrulée. Igår hade vi cykelfest på Söder och det andra gången vi är med. Åter igen fick vi uppdraget att laga desserten och jag valde att bjuda på en av mina favorit desserter, Creme Brulée
Chokladbrulée med kokoskuber & mangosorbet. Chokladbrulée. Gör chokladbruléen så här. Servera Chokladbruléen med de rostade kokoskuberna och en god sorbet därtill