Jag har alltid gått på ett annat recept när jag bakat chokladbotten till tårtor förut. Men jag kan säga såhär, att efter att jag testat denna så kommer jag aldrig någonsin göra en annan botten igen
Här kommer receptet på den fantastiska chokladkaka som jag använde som tårtbotten i dagens tårta. Jag bakade den i två mindre former delade dessa och varvade bottnarna med en swiss meringue butter cream på choklad som jag hittade hos Danielle på Heavenly Cupcake
Man får passa tänderna när man äter den här kakan för den är söt som. socker tänkte jag säga, och det är den ju förvisso, men också försvinnande god med sin chokladiga lite lätt kladdiga botten och sitt knapriga toscatäcke
) och det blev en hallonmoussetårta med chokladbotten och hallonspegel. I helgen var det dags för släktkalas och jag fick uppdraget att göra en av tårtorna, kul såklart
Då var det dax att lägga ut efterrätten som vi bjöd på i lördags. Istället för att göra en form med cheesecake, gjorde jag mini cheesecakes med hallonsmak
Sätt ugnen på 175 grader. Tina de frysta hallonen enligt anvisning på paketet. Smörj kanterna i en form med löstagbar kant (ca 24 cm) och kläm fast ett bakplåtspapper i botten
Botten på " tre lika delar". Jag tar fram tre lika stora glas. Jag använde 8 mindre ägg i det ena glaset, mätte upp lika mycket socker i det andra glaset (Lika högt som äggen ) och