Senaste inlägg. GOOD MORNING. B E L L I F I T. 5 timmar sen. Träning. God morgon snyggingar. Veckan har kickat igång riktigt bra och jag har redan börjat ta tag i ett av mina mål jag har satt upp i höst
Min favoritblandning är Udo’s Choice oljan, och den tar vi hela familjen. Udo’s Choice® består av nio noga utvalda och sammansatta ekologiska och vegetabiliska oljor
Vinnardrinken blev ”Liquorice Choice” av totalt fyra finaldrinkar skapade av hotellets stjärnbartender Ángel Pena (bilden) i samråd med källarmästaren Pär Kvarnsmyr
About how tired I am of explaining the term queer and why it's not a choice. Jag kom ju ut som queer september förra året och jag känner att för mig är det ett ganska urvattnat ämne
1. Ni kanske minns i höstas. Agnes Eriksson, 16, fick i skoluppgift att hålla ett tal men när hon berättade för sin lärare att hon skulle prata om mens fick hon rådet av denne att prata om något annat
2,5 dl ekologiskt jordnötssmör crunchy med salt (jag använder green choice). 2,5 dl ekologiskt jordnötssmör crunchy med salt (jag använder green choice)
2,5 msk naturellt jordnötssmör (eller annat nötsmör), jag använde märket Green choice. Min sambo tittar ofta lite snett på mig och skrattar när jag håller på och pysslar och fixar och trixar med min mat
Ett prisvärt och gott alternativ är Vicar's Choice från Nya Zeeland (2188), 95 kr. Lättlagad och lite festlig pastarätt där enkla och fina råvaror sätter smakerna
600g chunks of your choice (I used soy chunks). 2 dl (3/4 cup + 1 tbsp) cream of your choice, I used soy cream etc. 600g chunks of your choice (I used soy chunks). 2 dl (3/4 cup + 1 tbsp) cream of your choice, I used soy cream etc
Fill them with fresh veggies, herbs and a protein of your choice. Rispapperrullar är aldrig fel. De här rullarna får mig varje gång att tänka på Bangkok var en mysig, familjeägd restaurang serverade vietnamesiska vårrullar som var utsökta, så goda