A wonderfully delicious cupcake with a taste of white chocolate. Let the Cupcakes stand for a few hours before you eat them after baking them so that the flavors fall into place
Add vanilla and cream. The cupcakes I used a regular chocolate cupcake recipe for, and the frosting recipe I found on this blog, although I added some more cream and rose water to mine, since I believed it was a little too thick before
Jag bakade själva muffinsen igår och lät frostingen stå i kylen över natten, supergoda vanilj och chokladmuffins med vitchoklad frosting, strössel och chokladpinnar med hasselnöts-kräm fyllning
Frosting. Spritsa på frostingen så du täcker chokladlagret. Frosting. Börja med att smälta den mörka chokladen, tag en gaffel och ringla lika många som antalet cupcakes i ett valfritt mönster på bakplåtspapper (ca 2 x 5 cm)
Mix all dry ingredients except the chocolate chips. Frost the cupcakes. The frosting is colored with raspberries, but can of course be colored with anything
Choklad/Chocolate -. Add the vanilla sugar, coffee, milk and eggs to the butter. Muffinsen är super saftig med bitar av choklad i och på toppen har jag dekorerat med en frosting på nutella och cream cheese, hasselnötter och färska jordgubbar