Hyvlad chocklad. Blanda de torra ingredienserna ovan (havregryn - vaniljsocker), häll i det smälta smöret och blanda försiktigt ner det hårda äggskummet
Dessa ger en smak av jordnötter, vanilj och apelsin. Grovhacka jordnötter och vaniljfudge. Påskpraliner 2 dl salta jordnötter 200 g vaniljfudge 1 1/2 dl jordnötssmör 200 g ljus chocklad 1 dl kokosflingor 1 apelsin, finrivet skal Garnering. 200 g vanilj. 200 g ljus chocklad
Har fått nya diet rutiner som funkar så bra, gör frukostgröten två portioner blandar i vanilj och ibland hallon/vit chocklad proteinpulver för att äta den ena portionen till frukost och den andra trevligt paketerad i en rund låda där gröten toppas med mkt blåbär och hallon kanel
Svaren på vem jag är. Passande tema nu när vi gått ut officiellt med vårt nätverk Bloggar om Hälsa, är väl att berätta lite mer om mig och vem jag är utanför bloggen, nu är mitt liv mycket träning så mycket av min vardag finns i bloggen, men lite annat finns det också
Vispa resten av grädden och bred ut den över kakan, toppa med jordgubbarna och riven vit chocklad. 3 tsk vaniljsocker. Ta fram en kastrull och ha i äggulorna i den med strösockret, vaniljsockret, smöret och 1 dl ovispad vispgrädde, låt det sjuda på svag värme under omrörning tills det blir en bredbar kräm. 5 äggulor 3 tsk vaniljsocker
Velade mellan smulpaj, men va ju sugen även på chocklad och hallon och även vanilj. Så tillslut bestämde jag mig för att göra nån egen liten kompott med grundreceptet till kladdmuffins fast jag tog bort kakaon och bytte ut det till vaniljpulver
vit chocklad. sen ett tager med vanilj creme. 3msk vaniljpulver. 10 msk vaniljpulver + 4dl mjölk (vanilj creme). 5msk vaniljpulver + 2dl mjölk (vanilj creme) (vill du ha mer vanilj ta en 1/2-dubbel sat extra med vanilj creme. Vispa grädden och 3msk vaniljpulver tills den blir fluffig, (ev lite socker i grädden). Vispa upp grädden (3dl), och blanda ihop vanilj cremen i separat skål (5msk vaniljpulver+ 2dl mjölk. bryt vit chocklad i en micrå säker skål, kör 30 sec i taget och se om det smält så du kan blanda ut chockladen så den smälter så den blir rinnande. 3msk vaniljpulver
häll ner den smälta smör och chocklad blandningen i äggsmeten, blanda sen i creme freichen, och mjöl och vaniljsocker, blanda till sist i kokosen (använd vanlig hand visp)
*ringla sen chockladen över jordgubbarna. kesella vanilj. kesella vanilj. kesella vanilj. kesella vanilj. 1burk kesella vanilj. *1 vit chocklad kaka. och dela sen chockladen i småbita och lägg i en microsäker skål kör ca 15sec i taget och ta och känn efter sen om du kan blanda runt till sås annars kör några sec till. 1burk kesella vanilj. 1 vit chocklad
Chocklad chiapudding är en av mina favorit frukostar nu, men denna kunde passa lika bra som ett snack på dagen eller varför inte som en hälsosammare dessert