röd chillipeppar, antal efter smak (vi hade en rejäl stor chilli på min inrådan och det blev tyvärr lite för tamt men de brukar vara rätt starka) finhackade
För att behålla en saftig kyckling så brukar jag i detta steg ta ut kycklingen från grytan och linda in i aluminiumfolie och sedn tillsätta sötpotatis och chillipeppar
1 grön chillipeppar. Skala och finhacka lök, vitlök och chillipeppar (urkärnad), kärna ur och skär paprikorna i mindre bitar och fräs dem sedan i olja 3-5 minuter. 1 grön chillipeppar
Smaksätt med hackad persilja, salt och chillipeppar. Fräs den hackade löken i olja i ett par minuter. Lägg i tonfiskbitarna och låt det brynas i 2 minuter
Koka broccolin i saltat vatten i cirka 10 minuter, häll av vattnet och fräs dem i en stekpanna med hackad vitlök, olja, rökt späck, chillipeppar, salt och peppar
1 krm chillipeppar. Tillagning. Skala och bryn löken i en stekpanna. Kärna ur paprikan och strimla den. Tillsätt paprikan och köttfärsen i stekpannan och pressa i vitlöken