Häll ner morötterna med chilli pulver och ha gärna i andra kryddor om så önskas. Mosa bönorna i en skål och häll ner det från stekpannan i skålen tillsammans med soja och havregryn
½ grön chilli. hacka även ner den gröna chillin. lägg i en plastpåse o häll på 1 dl olja och 2 msk soja. som har varit fryst minst 2 dygn 1 apelsin ½ grön chilli
2 dl varmt vatten blandat med 3 msk honung, 1 msk soja och saften från en halv citron. 1 msk soja. 3 msk soja (gärna söt kinesisk). 1 tsk chilli flakes. 2 dl varmt vatten blandat med 3 msk honung, 1 msk soja och saften från en halv citron. 1 msk soja. 3 msk soja (gärna söt kinesisk). 1 tsk chilli flakes
Klicka sedan i den röda currypastan och sweet chilli såsen och blanda runt. Ingredienser4 quornfilèer 1 liten/ medelstor zucchini1 medelstor gul lökNågra färska bönor/ sockerärtor1 morotRöd curry pastaTorkade eller frysta kaffirlime blad1 skvätt japansk soja1 burk kokosmjölkJapansk sojaSweetchillisåsGör så här
KycklingfiléTomaterTomat & chilli purevitlökfärsk fullkornspasta0,5 dl vattenMarinad. 2 dl Rapsolja1 msk Kycklingkrydda1 msk Kinesisk Soja1 tsk torkad dragonLägg kycklingen i en ugnsfastform, häll över marinaden och ställ formen i ugnen 30 min , 200 grader, eller tills kycklingen är klar
Jag brukar servera med vit kebabsås eller sweet chilli sauce och strö över lite russin också. Krydda med chili garlic sauce, soja, salt och strö över rostad lök