Kyckling och broccolipaj med tomat och chilli. Jag gillar att det inte behövs så mycket smör i den. Blanda smör och mjöl + bakpulver till en gryning massa
½ grön chilli. Bryn köttet i en klick smör. hacka även ner den gröna chillin. Hacka paprikan i fina tärningar, finhacka löken och fräs detta i en klick smör på medelvärme
Rör ner tomatpuré, ketchup, krossade tomater, vatten , paprikapulver, salt peppar , chilli flakes ,sambal olek , fonderna , soyan,och sjud i ytterligare några minuter
Skiva den röda chillin och lägg i hälften i grytan. Börja med att skiva den gula löken i skivor, hacka vitlöksklyftan i mycket små bitar och fräs detta i smöret eller kokosoljan utan att det tar färg i en gryta
Finhacka chilli och dela tomaterna i kvartar. En variant på att steka kycklingen i massor av gott smör är viktväktarnas variant att panera med cornflakes
Rör ner tomatpuré, ketchup, krossade tomater, vatten , paprikapulver, salt peppar , chilli flakes ,sambal olek , fonderna , soyan,och sjud i ytterligare några minuter