Chilirostade mandlar recept

Chilirostade mandlar

Chilirostade mandlar

Rosta mandlarna i en stekpanna tills de fått färg. Sprid ut mandlarna på bakplåtspapper på ugnsplåt. 400 g mandlar
Chilisöt mandel till "revanschmiddagen"

Chilisöt mandel till "revanschmiddagen"

Chilirostademandlar. Rostade och smaksatta nötter är världens enklaste och snabbaste snacks som dessutom går att variera i evigheters evighet
Saftiga morot- och valnötsfrallor

Saftiga morot- och valnötsfrallor

Chilirostademandlar. På senaste tiden har jag, som tidigare skrivet, tagit ett aktivt val att minska på receptuppdateringen
Rostade chilimandlar med lime

Rostade chilimandlar med lime

Chilirostademandlar med lime. Rostade nötter och mandlar är gott att äta som de är. Limesaften tillför syrlighet som tillsammans med saltet gör att de här rostade mandlarna är svåra att sluta att äta… Gillar man inte syrligheten så är det bara att utesluta limen

Gröna Lund satsar på maten 2016

Igår var jag inbjuden till pressvisning hos Gröna Lund när 2016 års nyheter skulle presenteras. I år är storsatsningen ingen ny karusell utan det är maten som står i fokus
Sriracha- och honungsrostade nötter och frön

Sriracha- och honungsrostade nötter och frön

Chilirostade pumpakärnor. Vårt toppensnacks – sojarostade mandlar. 150 gr sötmandlar. 150 gr sötmandlar. Här är ett väldigt gott och enkelt snacks att göra själv
Chilirostade mandlar

Chilirostade mandlar

Lägg mandlarna i en sil, spola med vatten och låt rinna av ordentligt. Lägg sedan mandlarna i en hög på en bakpappersklädd plåt (alternativt i en ugnsform)

Honung och chilirostade nötter

200 g av mandlar. Blanda allt i botten på en ungfast form. Kör sedan i ungnen på 225° i 10-20 min tills du får en knäckig glasyr på nötterna