Chilirostademandlar med lime. Rostade nötter och mandlar är gott att äta som de är. Limesaften tillför syrlighet som tillsammans med saltet gör att de här rostade mandlarna är svåra att sluta att äta… Gillar man inte syrligheten så är det bara att utesluta limen
Igår var jag inbjuden till pressvisning hos Gröna Lund när 2016 års nyheter skulle presenteras. I år är storsatsningen ingen ny karusell utan det är maten som står i fokus
Chilirostade pumpakärnor. Vårt toppensnacks – sojarostade mandlar. 150 gr sötmandlar. 150 gr sötmandlar. Här är ett väldigt gott och enkelt snacks att göra själv
Lägg mandlarna i en sil, spola med vatten och låt rinna av ordentligt. Lägg sedan mandlarna i en hög på en bakpappersklädd plåt (alternativt i en ugnsform)
Budet kom hem med en flaska rosévin, 2 vinglas, servetter, honungs- och chilirostademandlar likväl svarta sesamkex från Renée Voltaire, såpbubblor, en mysig fleecefilt och en hel uppsättning kubbspel