En väldigt god curry med smaker av kokosmjölk, grön chili och lime. 0,5 tsk chilipeppar. 1 msk pressad limejuice. Tillsätt kikärter, kokosmjölk, limejuice och kryddor och låt puttra ca 5-10 min. 0,5 tsk chilipeppar. 1 msk pressad limejuice
Finhacka koriander och skölj och strimla chilipeppar. Häll i kokosmjölk och tillsätt 2-3 msk curry pasta, honung och pressad limesaft. 1 st Lime. 5 st Chilipeppar Färsk
Ingredienser Laxbiffar 4 st laxfiléer 1 st Ägg 1 st hackad gul lök 1 st lime - rivet skal och saften 1 st urkärnad röd chilipeppar 1 tsk Salt 1 krm svartpeppar Smör Limeaioli 2 st pressade vitlöksklyftor 1 msk limesaft 1 msk dijonsenap 1 st helt ägg 2 dl neutral rapsolja 1 tsk rivet limeskal salt & peppar Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
6 st gröna chilipeppar. 1/2 lime. Smaka av igen, och avsluta mästerverket genom att toppa med att pressa över saften från 1/2 lime och lite mer torkad oregano. 6 st gröna chilipeppar. 1/2 lime 1 tsk torkad oregano