Koka blomkålen och potatisen i lite vatten tillsammans med lök, tomater, chilipeppar, gurkmeja, paprikapulver, asafetida och salt tills grönsakerna är nästan färdiga
*Jag använder kebabkrydda från Santa Maria som innehåller svartpeppar, spiskummin, oregano, paprika, cayennepeppar, vitlök, gurkmeja, koriander och chilipeppar (underbart med kryddmixer utan massa tillsatt salt och socker)
– ½ hackad färsk chili eller 2 tsk chilipeppar. – 1 msk gurkmeja. 2 tsk chilipeppar. 1 msk gurkmeja. En absolut favorit i vårt kök är denna Daal – en indisk linsgryta som alltid blir fantastiskt god
2 tsk gurkmeja. 0,5-1 tsk chilipeppar. Jag försöker verkligen göra mat som passar hela familjen. Även Linnea, som snart är 9 månader, börjar äta så smått av vår mat, lite beroende på vad det är
vitlök, lök, cayennepeppar, ingefära, gurkmeja, chilipeppar, curry och alla örtväxter. lök av alla slag, vitlök, chilipeppar, spenat, gröna grönsaker, sötpotatis, morötter och linser