(chilipeppar). Blir det över så är chilin ännu godare dagen efter. Hacka lök och vitlök samt chilin. ) Fräs hacket i rikligt med olivolja, fräs också chilipulvret
Stek köttfärsen, krydda med salt och chilipeppar. När jag bodde ensam (för evigheter sen) så åt jag sån här "gammeldags" chili con carne, gjord på köttfärs, rätt ofta och tyckte att det var riktigt gott
Lägg i morot, spiskummin, chilipeppar, strimlad chili och tomatpuré och fräs en stund till. Nästa gång du gör en chiligryta, utrusta dig då med en liten bit mörk choklad
Så här gör jag min chili1 kg blandfärs1 gul lök1 burk krossade tomater1 burk vita bönor i tomatsås1/2 dl grädde1 st smulad köttbuljong1 1/2 tsk paprikapulver1 tsk curry3 krm chilipeppar2 krm mexikansk krydda1 1/2 krm cayennepeppar1 tsk saltHacka lök, bryn den. 3 krm chilipeppar
Det finns sjutusen recept på chili con carne på nätet. Mitt (som jag alltså kallar â€Lundagillets†utan hänsyn till min kollega Alexanders ev chilirecept) är inte så speciellt märkvärdigt, utan ett tämligen ordinärt amerikanskt sätt att göra en chili på malet kött
chilipeppar / chilipulver. chilipeppar. På tal om gott så har vi i helgen ätit en 24-timmars chili, sjukt gott och väldigt smidigt, här kommer receptet. 2 hackade gröna chili's. 2 hackade röda chili's. 1 hackad torkad chili. 2 hackade gröna chili's. 2 hackade röda chili's. 1 hackad torkad chili