Chiliolja pesto recept

Butternutpumpa med pistaschmandel, pesto, feta & granatäppelkärnor

Butternutpumpa med pistaschmandel, pesto, feta & granatäppelkärnor

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st butternutpumpa , stor, skuren i fjärdedelar på längden och urkärnad 4 msk olivolja 1 nypa(or) havssalt 1 nypa(or) svartpeppar , nymald 150 gram fetaost 1 dl granatäppelkärnor Pesto 100 gram pistaschnötter , skalade 70 gram parmesanost , eller grana padano, skuren i bitar 1 skvätt olivolja 1 knippa(en) färsk koriander 1 knippa(en) färsk dill 3 msk chiliolja 1 st citron(er) , saften 1 nypa(or) flingsalt Köp receptet
Hjärtepizza

Hjärtepizza

Bred pesto på hjärtat och kanterna. TipsHär finns recept på hemmagjord pizzadeg och pesto om du vill göra den från grunden
Full rulle-vecka

Full rulle-vecka

och rocka med smörsås samt broccoli och gröna bönor med chiliolja till huvudrätt. Vi valde båda samma mat, burrata-ost med gulbeta, nötter och pesto till förrätt
Potatissallad primavera

Potatissallad primavera

Pesto. Mixa alla ingredienser till peston med en matberedare eller stavmixer. Slå på peston och servera direkt