Ansa och strimla purjolöken grovt. Skala och finhacka lök och vitlök. fräs dem i chilioljan och sesamoljan ca 2 min. 1 purjolök. 4 scharlottenlökar. 4 vitlöksklyftor. 4 tsk chiliolja
Droppa på lite chiliolja eller tabasco om du vill ha mer hetta. Skiva vitlöken tunt, hacka chilin och rödlöken, lägg olivolja, vitlök och chili i en kastrull och låt puttra på svag värme några minuter
Bolognese ”Frantzén” med ljus fiberpasta och chiliolja. Citron- och vitlöksyoghurt. Chiliolja. I en annan kastrull, fräs lök och vitlök i olivolja tills löken blir glansig
Jag gillar att använda smaksatta oljor i maten, t ex chiliolja eller tryffelolja. Chilisoppa á la minute ♥ 1 gul lök ♥ 2 stjälkar selleri ♥ 1 morot ♥ 1 burk kidneybönor ♥ 1 burk Mutti finkrossade tomater ♥ chiliolja att steka i ♥ kayennepeppar, salt, chilipulver ♥ parmesan ♥ 3 dl vatten ♥ 4 droppar tabasco Skala och hacka löken fint och fräs några minuter i chiliolja. Skogshuset) 1 gul lök
Jag valde att steka pilgrimsmusslor i lite chiliolja och servera tillsammans med soppan, men de går att utesluta eller så väljer ni något annat ni gillar