½ dl chiliolja. ½ dl hackad koriander. Sesamräkor300 g skalade räkor2 msk rapsolja1 msk sesamolja½ dl hackad koriander1 salladslök, strimlad1 msk sesamfrönUppe t. Heta scampi~20 scampi, stekta½ dl chiliolja½ strimlad chili1 lime ½ pressad saft, ½ i skivor1 vitlöksklyfta, skivad2 cm ingefära, skivadeNere t
Som topping gjorde jag en het chiliolja, koriander och lite sesamfrön. Dels pga den nu väldigt trendiga råa gurkmejaroten, men också med hjälp av chilioljan för den som är täppt i näsan
Jag blanda chiliolja, sweet chilisås och färsk koriander till en marinad. Chiliolja gör jag egen av chili som blivit över och fått torka, som jag mortlar och blandar med rapsolja
chiliolja att steka i (kan uteslutas). färsk koriander. Hacka upp färsk koriander och häll ner den i skålen, pressa över en lime och krydda med havssalt
Servera med chiliolja, soya, svart risvinäger och ris. Vänd stekpannan upp och ner på en tallrik och garnera med lite salladslök, koriander mynta, chili
Använder du inte chiliolja så tillsätter du den finhackade chilin efter en stund. färsk koriander. 1 chili, finhackad eller chiliolja. 1 chili, finhackad eller chiliolja