Salta, peppra och ringla över lite olivolja (eller chiliolja om du har). Blanda philadelphia, jordnötssmör, smulad fetaost och hackad gräslök till en kräm
Inspirationen kommer från min man David som, liksom jag, är en riktig fetaostälskare. Vi har alltid några paket fetaost hemma, provar gärna nya sorter och använder det i sallad och annat så ofta vi kan
Så de satt väl hyfsat ändå - trots mitt gnäll)Jag testade att göra en egen variant av chiliolja, hackade lite röd chili och stötte i mortel - gick bra och snabbt och det blev lite extra riv i de bitarna
Fontana eller så tar du vanlig fetaost Olivolja eller chiliolja om du vill ha lite hetta Salt&peppar Basilika Varva de hackade grönsaker och oliver i en liten ugnsform, salta peppra
Chiliolja el sambal oelek. Fetaost. Blanda i valfri mängd pasta och toppa med fetaost. Det är helt klart värt pengarna att lägga på några kronor extra för att få en riktigt god fetaost