Häll på buljongen, lägg i grönkålen och chilipepparn och koka upp. ca 2,5 liter grönsaksbuljong. 2 tsk finhackad röd chilipeppar eller några droppar het chiliolja. Koka soppan under lock cirka 20 minuter, eller till dess potatisen är mjuk och korven gett buljongen god smak
Skär upp kycklingen i bitar, stek den i olivolja i en wokpanna och pressa över vitlöksklyftorna och krydda med salt, peppar och buljong, chiliolja eller en färsk chili
) Den röda chilioljan och de Sichuanska kryddorna. • Några dl av buljongen som man kokar wonton i. Tillsätt lite av den buljong som blir när du kokar dina Wontons
Häll på buljongen, lägg i grönkålen och chilipepparn och koka upp. ca 2,5 liter grönsaksbuljong. 2 tsk finhackad röd chilipeppar eller några droppar het chiliolja. Koka soppan under lock cirka 20 minuter, eller till dess potatisen är mjuk och korven gett buljongen god smak
) Den röda chilioljan och de Sichuanska kryddorna. • Några dl av buljongen som man kokar wonton i. Tillsätt lite av den buljong som blir när du kokar dina Wontons
Skär upp kycklingen i bitar, stek den i olivolja i en wokpanna och pressa över vitlöksklyftorna och krydda med salt, peppar och buljong, chiliolja eller en färsk chili
1 liter grönsaksbuljong. Häll på buljong och matlagningsgrädde, låt koka i ungefär 15-20 minuter, rör då och då. 1 liter grönsaksbuljong. Några droppar stark chiliolja (kan bytas ut mot 1 liten chilifrukt). När allt börjat ta färg, häll över buljong och chiliolja och låt koka i ca 15 minuter, poängen är i alla fall att grönsakerna ska bli mjuka. 1 liter grönsaksbuljong. 1 liter grönsaksbuljong. Några droppar stark chiliolja (kan bytas ut mot 1 liten chilifrukt)
Tillsätt morötter, vatten och buljong. Häll upp soppan i skålar och ringla över lite chiliolja. 1 tärning grönsaksbuljong. 2 msk chiliolja (du hittar den i välsorterade livsmedelsbutiker och asiatiska affärer). 1 tärning grönsaksbuljong. 2 msk chiliolja (du hittar den i välsorterade livsmedelsbutiker och asiatiska affärer)
Servera soppan med hackad koriander och några droppar chiliolja. Fräs lök och chili ett par minuter i smör, tillsätt pumpa, ingefära, kokosmjölk, vatten, mjölk och buljong