Putsa bort bindväven från högrevet och dela i stora bitar, salta och peppra. Köttet ska trilla sönder väldigt lätt, gör det inte det behöver chiligrytan koka längre
1 kg högrev. 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche paprika & chili. Skala och skiva vitlöken. Skär köttet i ca 3x3 cm stora tärningar och bryn det i smör i en gryta med baconen
Nästa chiligryta så skall jag testa att bara grovhacka och rosta chilin i en het panna. Jag tänker dock att ni fattar bäst vad jag menar med det namnet, ni vet vi snackar långkok, högrev, chili och öl
Så blev det även hummus och kex innan vi högg in på den fantastiska chiligrytan. högrev i stora bitar. Tillsätt vitlöken som man krossar lätt mot slutet
Putsa bort bindväven från högrevet och dela i stora bitar, salta och peppra. Köttet ska trilla sönder väldigt lätt, gör det inte det behöver chiligrytan koka längre
Det är inte lätt att köpa "fin" choklad till mig för jag har ganska barnslig smak och gillar inte mörk choklad så mycket och inte ihop med frukt- eller alkoholsmak
Igår fick jag ett infall att prova göra en chiligryta, ser ju så gott ut men är ett riktigt. När köttet är färdigt har det kokat sönder, finns bitar kvar kan man dela dem lätt med en slev, smaka av med mer salt om det behövs
Putsa bort bindväven från högrevet och dela i stora bitar, salta och peppra. Köttet ska trilla sönder väldigt lätt, gör det inte det behöver chiligrytan koka längre