Om det fräser och får färg ganska snabbt så är det lagom värme på oljan. Perfekta LCHF Chili Cheese, lyckan är svårbeskrivlig och man nästan smälter som ost inombords när man frossar i dessa små läckerbitar
Matolja (neutral, inte oliv). Hans stora matintresse gjorde att han arbetade fram vad han kallade "det perfekta chilireceptet" och han drev också en restaurang i Dallas som serverade hans berömda recept
Hetta upp olja i en stekpanna och bryn köttet och baconet i olika omgångar. Lägg sedan i kött, bacon, strimlad chili, fikon, inlagd jalapeño, torkad chipotle, fond, öl, vin, lagerblad, paprikapulver, oregano och koriander
Hacka lök och fräs den tillsammans med pressad vitlök i olja i en kastrull. Alla andra är väldigt välkomna att förlusta er med dubbelchilin i den här rätten
Bryn lök, chili och jackfruit i rikligt med olja tills de börjar få färg, tillsätt därefter alla torra kryddor, hackad vitlök och tomatpuré och fräs i någon minut till tillsammans med ev
Med det menar jag att det måste vara en bra balans av någonting med en kick i (som tex hackad chili) som något som tar udden av det där starka (som ost och något grönt)