Ringla över chilipaprikorna och fetaosten. Pestomarinerad kycklingfilé med parmesan, fetaost och sweet chili drops Spara Skriv ut Förberedelser 10 Minuter Tillagningstid 30 Minuter Total tid 40 Minuter Portioner. 4 Ingredienser 4 st kycklingfiléer 1 dl riven parmesan 3 msk pesto 1 dl inlagda sweet chili drops (finns hos Prima Deli). 100 g fetaost 1 pressad vitlök 50 g smör till stekningen Instruktioner Värm upp stekpannan till medelhög värme med en klick smör och lite olja. 100 g fetaost
Röd chili enligt smak. Olja, vi använder raps som är ganska neutral men även detta efter smak. Lägg fetaosten på aluminiumfolie, strö över resten av ingredienserna och slå ihop som ett paket
Skölj och finhacka halva krukan basilika och finhacka chilin. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och bryn filéerna på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta
Fräs lök, vitlök och chili i olja tills löken mjuknat. Kärna ur och finhacka chilin. Fördela paprikabitarna över röran i formen och smula fetaosten ovanpå
Halvera körsbärstomater, skär en salladslök tunt och finhacka en chili. Blanda sedan grönsakerna med saften från en halv lime, 1 msk olivolja och. Blanda 500 g lammfärs med 150 g smulad fetaost. Forma till 4 biffar och stek i olja eller grilla 4-5 minuter per sida. 150 g smulad fetaost
Blanda basilika, gräslök och vitlöken med olivolja och rapsoljan och smaksätt med salt och peppar. Ikväll var ja så sugen på ett härligt fiskspett med en enkel och god pastasallad med fetaost och avocado
chili,. Blanda oljan med pressad vitlök och sambal oelek och smörj in klyftorna med oljan. Förra hösten gjorde jag en smaskig pumpasoppa men häromdagen blev det ugnsbakade pumpaklyftor med fetaost, ljummen bulgursallad med grönsaker, svamp och sojabönor, smörstekt sparris och en vitlökig yoghurtsås