Hacka chilin och finhacka vitlöken. 16 st Kycklingvingar. 2 st Chilipeppar Röd. Lägg vingarna i dubbla plastpåsar, häll över soja och ca 1/2 dl citronsaft och låt marinera över natten
Detta är perfekt som plockmat, heta grillade kycklingvingar med smak av lime, ingefära och chili. Hacka färsk ingefära, vitlöjksklyftan och toppen på chilin i pyttesmå bitar och lägg i lagen
Sväng sedan runt med fint hackad vitlök, koriander, chili och lite citron. Dela kycklingvingarna på mitten och marinera sedan i granatäppelsirap, lök och vitlökspulver, paprikapulver och olivolja
1 Lägg kycklingvingarna i dubbla plastpåsar, häll över soja och citronsaft och låt marinera, gärna över natten. 900 g kycklingvingar. 2 röda chili, finhackade (med kärnor)
Dela, kärna ur och finhacka chilin. Lägg ner kycklingvingarna och massera runt marinaden. Blanda samman vitlök, chili, honung, chilisås, soja, olja, salt och peppar i en stor fryspåse
Jag slänger även in några recept på picklad rödlök från vår vän Magnus som skrev om Chili i höstas. Gillar du också kycklingvingar, prova då denna härliga rätt med rostad pumpa, härligt söt lök och grillade kycklingvingar