Mmm vad god chilegryta det blev på älgfärs. Mmm vad god chilegryta det blev på älgfärs. ). Smaksatte med lite etiopisk peppar också som blivit min nya favoritkrydda
Då ska jag berätta allt från början då. Lördag 20/12. Vi landande och blev hämtade av min morbror. Därefter åkte vi till lägenheten som vi hyrt och lämnade våra saker
1 red Fresno chile or jalapeño, with seeds, thinly sliced. 1 medium fennel bulb, thinly sliced1 blood or navel orange, very thinly sliced, seeds removed1 Meyer or regular lemon, very thinly sliced, seeds removed1 red Fresno chile or jalapeño, with seeds, thinly sliced4 sprigs dill, plus more for servingKosher salt, coarsely ground peppercoarsely ground pepper1 (2-pound) skinless salmon fillet, preferably center-cut3/4 cup olive oilFlaky sea salt (such as Maldon)
majonäs, olivolja, vinäger om man vill ha det Blanda ihop ingredienserna och servera till bröd de gör man i latinamerika Chile eller till pasta eller som fyllning i bakad potatis
Egentligen ska man ha både torkad chiles anchos och torkad chiles pasillas men jag fick bara tag på chiles anchos så jag tog några extra av den istället
Spirulina kommer från Centralamerika, med odlas också i USA, Chile och Asien. Två tredjedelar av Jorden är täckt av vatten och underytan har vi världens största trädgårdsland av vilda växter