2014-04-17 | 14. 42. 45. Testade något nytt med sötpotatis idag istället för att bara ugnsrosta dem så gjorde en puré med créme fraiche och parmesanost och till det en sallad med chévre och valnötter
Förra sommaren var vi i Palma. Som förövrigt snabbt blev ett favoritresemål, en himlans trevlig stad med fantastiska stränder som vi tog oss till med de lokala bussarna
Börja med balsamicosirapen. Häll socker och balsamicovinäger i en kastrull. Koka upp och låt sjuda en stund, ca 5-7 minuter så att den blir lite sirapslik i konsistensen
Lägg salladsblandningen i en mellanstor skål. Rör ihop en dressing av vinäger, olja, salt och peppar. Toppa salladen med fikonen, osten och valnötterna och slå på dressingen
Rödbets- och chèvresallad. Sallad är en riktig sommarklassiker, jag gillar matiga sallader som är goda, har ingredienser med olika strukturer och som mättar bra, och här har vi en typisk sån sallad
Har ni varit nyfikna vilken middag ni kunde ha bjudit era vänner på. Även om bara en kunde vinna ingredienserna till mitt recept med HP-sauce, så har ni nu alla möjlighet att testa maten för här är min middag