Till förra veckans chevrelasagne fick fröken palsternacka med var med i leken. Isbergsallad med majs, tomat och gurka i all ära, men det går att göra det lite mer spännande
1. Sätt ugnen på 200 grader. Skala och hacka löken. Skala rotfrukterna och vitlöksklyftorna. Riv moroten och vitlöken på ett rivjärn och fräs alltsammans i 1 msk olja i en kastrull ca 2 min
Chevrelasagnen är guds gåva och chilin blev också god. CHEVRELASAGNE 4 PORT 500g färsrapsolja1 gul lök4 vitlöksklyftor1 tsk torkad timjan1 msk tomatpuré4 msk chilisås2 dl buljongSalt o peppar 1 stor aubergine2 burkar crème fraiche200 g chèvre Ugnsvärme 200 Bryn färsen i rapsolja några minuter
Denna vecka har vi en favorit i repris med på menyn i matkassen. En krämig spenat- och chèvrelasagne tillsammans med en frisk rödbetssallad är klassiska smakkombinationer och blev en riktigt poppis rätt här i matkassen