Chevrelasagne recept

Chévrelasagne

Chévrelasagne

Sätt ugnen på 225 grader. Bryn färsen i olivolja i en stekpanna under några minuter. Skala och hacka lök och finhacka vitlök
Krämig spenat och chevrelasagne

Krämig spenat och chevrelasagne

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1,5 paket färska lasagneplattor 1,5 tsk salt 1 tsk honung 0,5 tsk sambal oelek 1 msk tomatpuré 1 dl vatten 70 gram babyspenat 200 gram chèvreost 2 dl crème fraiche 0,5 tsk svartpeppar 1 tsk basilika 500 gram passerade tomater 2 st vitlöksklyfta(or) 1 st gul lök 1 st morot Sallad 1 msk balsamvinäger 1 msk olivolja 1 st rödbeta 1 st palsternacka 1 nypa(or) salt 1 nypa(or) svartpeppar Köp receptet
Rotfruktssallad

Rotfruktssallad

Till förra veckans chevrelasagne fick fröken palsternacka med var med i leken. Isbergsallad med majs, tomat och gurka i all ära, men det går att göra det lite mer spännande

Krämig spenat och chevrelasagne

1. Sätt ugnen på 200 grader. Skala och hacka löken. Skala rotfrukterna och vitlöksklyftorna. Riv moroten och vitlöken på ett rivjärn och fräs alltsammans i 1 msk olja i en kastrull ca 2 min
LCHF

LCHF

Chevrelasagnen är guds gåva och chilin blev också god. CHEVRELASAGNE 4 PORT 500g färsrapsolja1 gul lök4 vitlöksklyftor1 tsk torkad timjan1 msk tomatpuré4 msk chilisås2 dl buljongSalt o peppar 1 stor aubergine2 burkar crème fraiche200 g chèvre Ugnsvärme 200 Bryn färsen i rapsolja några minuter

Familjematkasse meny vecka 48

Denna vecka har vi en favorit i repris med på menyn i matkassen. En krämig spenat- och chèvrelasagne tillsammans med en frisk rödbetssallad är klassiska smakkombinationer och blev en riktigt poppis rätt här i matkassen