Har provat att köra alltihop från början i ugnen, först ha rödbetorna i ugnen och sen lägga på osten, koka dem skalade och sen in i ugnen, bara ha chévre på osv
Lägg rödbetorna i portionsformar och strö på salt. Chêvregratinerade rödbetor4 port400 g färska rödbetor2 krm salt1 msk flytande honung100 g chêvre1 knippe färsk timjanServering1 st grillad stark korv150 g kokt färskpotatis3 dl gräddfil1 paket salladBorsta rödbetorna rena i kallt vatten. 400 g färska rödbetor
Jag har inte varit så förtjust i rödbetor förut. Rödbetor kan helt enkelt vara underbart gott. Oavsett om du känner dig skeptisk till rödbetor, eller om du redan är frälst så tycker jag att du ska prova den här rätten
Jag fraktade kycklingen i en matlåda i minivarianten av Wonderbag och tillsammans med likaså nylagade, chèvregratinerade rödbetor fick vi en ljummen lunchsallad
Ännu en gång rödbetor. Även dessa har jag hållit mig undan från alla dessa år, tills jag tillslut insett att det endast är de inlagda rödbetorna som smakar skit
Att gratinera rödbetor med honung, timjan och chevre finns det säkert hundratusen recept på om du bara kastar ett getöga (plats för skratt) på Internet
8 st rödbetor , stora. 1. Skala och skiva betorna tunt på mandolin eller med kniv. 2. Lägg i varsin gryta. 3. Slå på vatten så att det precis täcker, salta
Grönkålspaj, kronärtskocksröra, chevrégratinerade rödbetor, fetaostrullar, m. För den som inte vill vara utan köttbullar på julbordet men ändå äta vegetariskt kommer här ett recept på en vegetarisk variant som ser ut precis som köttiga bullar (om utseendet är viktigt)