Cheesecakepannacotta recept

Cheesecakepannacotta

Cheesecakepannacotta

Lägg gelantinbladen i blöt i kallt vatten. Häll grädde, kanelstänger, socker, citronskal och philadelphiaost i en kastrull och låt koka upp
Cheesecakepannacotta

Cheesecakepannacotta

Cheesecakepannacotta. 4 st. 1½ gelantinblad. 1 vaniljstång. 3 dl vispgrädde. ½ dl socker. 200 g Philadelphiaost. 2 st digestivekex
Enkel lyxig Cheesecakepannacotta med Pecannötskola

Enkel lyxig Cheesecakepannacotta med Pecannötskola

Räcker till 10-12 pers. (Eftersom fyllningen tar ca 5 timmar att stelna rekommenderar jag att man förbereder dagen innan så att det bara är toppingen kvar att göra samma dag som servering
Trevlig flygtur!

Trevlig flygtur!

Cheesecakepannacotta, 4-6 pers. Här kommer ett recept på en väldigt god efterrätt som ni kanske kan göra till helgen

Tillbaka! För gott?

) Vi ska även klura lite på en lchf frityrsmet och fritera blomkål o broccoli hi hi Till dessert böir det cupcakes och cheesecakepannacotta, självfallet lchf vänligt