Jag gjorde en helt vegansk moccamousse cheesecake som innehåller varken vitt mjöl, socker eller ägg. Jag använder mig alltid av medjooldadlar när jag gör mina raw vegan desserter
raw cheesecake. Det har veganer och raw-foodare hållit på med ett bra tag. Jag valde att göra cheesecaken med vanilj /jordgubbs och hallon smak, men det går jättebra att experimentera med smaker som till exempel blåbär, passionsfrukt eller mango
Denna nyttiga raw cheesecake borde kanske inte kallas ”cheesecake” då den varken innehåller mjölkprodukter eller mjöl, men den påminner väldigt mycket om en
Detta recept jag ska bjuda på idag är raw och veganskabjörbärscheesecakes som är. Dessa "cups" består av en raw browniebotten, cheesecake med smak av björnbär som fyllning, smält mörk choklad med kokossmak, kokoschips, färska björnbär och mer riven mörk choklad
Cheesecake-basen är gjord av kokta kikärtor och moussen av kikärtsspad (. Det är helt omöjligt att gissa huvudingrediensen i den här vegan/växtbaserade, no-bake magi-tårtan bara genom att smaka
To make removing the cheesecakes easier, cut strips of parchment paper and lay them in the slots. If flavoring with blueberry or caramel, wait and swirl on top of plain cheesecakes (optional)
Pop the cheesecake in the fridge overnight (ideally) or for at least 2-3 hours to set. Put all crust ingredients in to a food processor and pulse until you have a small crumb
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan