Cheesecakemedpäron och kolasås. De här cheesecaken bör man nog helst servera i aluminiumformarna och äta med sked, så det inte blir så kladdigt på serveringsfatet och fingrarna av kolasåsen
Garnera med kanderade valnötter och päronpuré. Jag trodde då – i augusti – när jag tände brasan, pyntade med tända ljus och kokade glögg till mina vänner, att jag skulle vara trött på julkstöket
Fryst Cheesecakemed Hallon – Mouserande vin. Här har ni mitt recept till denna enkla och goda cheesecake, efterrätten var min brors val och därför blev det hans favorit
Julen började göra sig påmind när vi lagade till griskinder i lergrytan och satte smak med hjälp av glögg och därefter svängde samman en cheesecake som lös gul av saffran
Klart man måste ha ett glassrecept på sommaren med, här har du klassikern "Frozen Cheesecake". Sommar innebär för mig enkel, grillad mat, och goda, fräscha desserter, helst med färska bär i
Jag med, är helt tokig i både cheesecake & päron, så den här kombon är grym. Krossa kexen och lägg i botten på en form med löstagbar kant, eller i små formar om du vill ha minicheesecakes
Bara smaksatt med färska örtkryddor så passar cheesecaken på vilket buffébord som helst. I främre delen av bilden syns min skaldjurscheesecake och mina smördegssnurror
Skölj fisken och torka bitarna med hushållspapper. Skala, kärna ur och hacka päronen i små bitar. Värm olivoljan och halva smörklicken i en stekpanna på medelvärme
Müslin passar även bra att ha till desserter, som smul på muffins, att varva vaniljyoghurt och bär i glas tillsammans med eller som botten till cheesecake