) Men som tur var så gick det vägen och jag kunde servera en galet god cheesecake-variantmedcitronsmak dekorerad med hallon, blåbär, spån av vit choklad och små chokladstaket av mörk choklad som vi åt tillsammans med lättvispad grädde
Det var så otroligt gott, som glass fast mycket godare och syrligt fräsch medcitronsmaken. Frusen cheesecake – citronsyrlig frusen ostkaka med gräddig färskostfyllning smaksatt med citron med täcke och botten av digestivekexsmulor
Toppa med tärnad mango. Ta inte all citron på en gång, utan smaka av så att det blir lagom citronsmak. Men i kylen fanns en del andra ingredienser som jag gjorde någon slags cheesecake av
Vispa till en ljus fin pösig smet för hand eller med elvisp. Om du vill ha citronsmak. Blanda ner den till en jämn smet för hand eller med elvisp på lägsta hastighet
För även om det verkar som om vi bloggare alltid har tid till bloggen, som om våra liv alltid är perfekta, att tid finns i överflöd till allt, så pågår det ett liv runt omkring oss som inte har det minsta med bloggande att göra
Tänk på att smaka av smeten, du kanske vill ha mer sötning eller mer citronsmak. Precis så är det med den här pepparkakscheesecaken, såg receptet i en tidning (Lantliv i det här fallet) och blev bara sååå sugen på att baka den
gärna medcitronsmak. Spänn fast ett smörpapper i en form med löstagbar botten, ca 24 cm diameter. Blanda kexkrosset, vaniljsocker och smöret i matberedare
Dessutom hade hon med sig den här påskgula frusna cheesecaken, som hade en chokladbotten, citronsmakande fyllning och ett täcke av mango och passionsfrukt