Ingredienser Portioner. 8 15 digestivekex 125 g smält smör Fyllning 400 g färskost 2 ägg 1 dl socker 1 tsk vaniljsocker 1 l blandade bär Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Har gjort denna cheesecake i många varianter men denna är ny för mig. Här kommer ett favoritrecept. Jag fick mycket jordgubbssås över från parfaiten häromdagen och tänkte återanvända den
Låt svalna i kallt vattenbad och häll över fyllningen på den kalla cheesecaken. Ugn 150°. Mixa kex och choklad i matberedaren med kniven monterad till en smulig massa
Innan sommaren helt försvinner så vill jag tipsa er om denna riktigt goda frusna cheesecake. hela cheesecaken har 153 smartpoints, dela det med antalet bitar och så får du fram vad en bit kostar. Om man byter ut strösockret mot Stevia så får hela cheesecaken 120 smartpoints och vid 12 bitar så kostar en bit 10 smartpoints. hela cheesecaken har 153 smartpoints, dela det med antalet bitar och så får du fram vad en bit kostar. Om man byter ut strösockret mot Stevia så får hela cheesecaken 120 smartpoints och vid 12 bitar så kostar en bit 10 smartpoints
Cheesecake, pajer och tarte. Men nu har jag kommit på ett superenkelt recept på cheesecake och du kan alltid använda överblivna tårt eller kakbottnar till eller göra egen botten av kex och smör
Cheesecake fungerar året om, så ni behöver inte vänta tills nästa år för att testa detta recept. Klicka i jordgubbssylten lite här och var och marmorera cheesecaken genom att föra en kniv genom klickarna