1cirka 250 g färska bär och frukt, till exempel hallon, blåbär, jordgubbar, kiwi, fikon och granatäppelkärnor. 1mynta. 1Garnera med t ex halverade jordgubbar, hallon, blåbär och skalad kiwi, skurna i klyftor, fikon i klyftor, granatäppelkärnor och mynta, pudra med florsocker. 1Njut av din goda cheesecake
Jag fuskade lite med glasyren och skippade gelatin, vilket jag annars brukar ha, istället använde jag potatismjöl, det fungerade bäst till jordgubbsglasyren då jordgubbarna i sig har lite fibrer
Väl hemma på kvällen lagade vi trerätters tillsammans, först åt vi Toast Skagen och till huvudrätt en getostgratinerad oxfilè med klyftpotatis och tranbärssås och efterrätten blev en frusen cheesecake med färska bär
Och desserten vet ni ju att det var den magiska Frozen Oreo Cheesecake. Fördrinken innehöll Vattenmelon, jordgubbar, Sprite, Rom, San Fransisco drinkmix som du mixar ihop