Fryst Cheesecake med Hallon – Mouserande vin. Här har ni mitt recept till denna enkla och goda cheesecake, efterrätten var min brors val och därför blev det hans favorit
Lägg några hallon i botten på fyra dessertglas. Skala, kärna ur och hacka päronen i små bitar. Dekorera med en klick vispad grädde, rivet citronskal, pumpakärnor och eventuellt fler hallon
Servera med någon syrlig frukt, typ blåbär eller hallon. Det gjorde iallafall inget för efterrätten intogs framför teven med ögonen på ett päron till farsa firar jul
Cheesecake Mousse. Bubblig Hallon Mousse. Päron Mousse. Tina & mixa hallonen. Päronessens efter smak. Passera hallonpurén genom en sil(om man vill ha bort kärnorna)ställ i kylen
Skala päronen men låt skaftet sitta kvar. Skär av en skiva i botten på päronet, så det står stadigt. Lägg i päronen och sjud på svag värme tills päronen är nästan mjuka
Täck den stelnade fyllningen med färska eller frysta hallon och fördela gelatinglasyren över bären. Ställ in cheesecaken i kylskåpet och låt stå tills glasyren stelnat helt