Jag valde att göra cheesecaken med vanilj /jordgubbs och hallon smak, men det går jättebra att experimentera med smaker som till exempel blåbär, passionsfrukt eller mango
Denna cheesecake smakar gott av kanel, hallon och blåbär. Cheesecake är lustigt nog en typ av bakverk som jag i vanliga fall inte är så förtjust i, men som jag i denna hälsosamma variant tycker är både riktigt gott och superfräscht
Mixa kexen med socker och tillsätt smält smör och kanel. 11/2 tsk malen kanel. 1cirka 250 g färska bär och frukt, till exempel hallon, blåbär, jordgubbar, kiwi, fikon och granatäppelkärnor. 1Garnera med t ex halverade jordgubbar, hallon, blåbär och skalad kiwi, skurna i klyftor, fikon i klyftor, granatäppelkärnor och mynta, pudra med florsocker. 1Njut av din goda cheesecake
Jag valde att göra dena cheesecaken med vanilj, jordgubb och hallon smak, men det går självklart super att experimentera med andra smaker så som blåbär, lime, passionsfrukt eller mango
Sockerfri och allergivänlig cheesecake med smak av jordnötssmör, hallon och vanilj. Hallon. Inspiration till receptet kommer från Tasty Health aka drottningen av healthy baking och hennes blueberry cheesecake bars