Blanda crème fraiche med strö- och vaniljsocker. Tokälskar cheesecake och denna är helt underbart god, riktigt krämig och mäktig med två lager fyllning, kan inte bli bättre liksom
Blanda sedan gulorna, Philadelphiaosten, créme fraiche, socker och vaniljsocker till en slät smet. (förbered denna när cheesecaken stått i kylen minst en timme)
Blanda sedan gulorna, Philadelphiaosten, créme fraiche, socker och vaniljsocker till en slät smet. Lossa cheesecaken från formen runt kanten med en tunn kniv, skär sedan bitar och servera
Den här varianten är med färska amerikanska blåbär och hallon, yummi. Rör ost, creme fraiche, strösocker, vaniljsocker och maizenamjöl till en slät smet
Mixa hallon, florsocker och vaniljsocker. Blanda i resten av crème fraichen och kesellan. Spritsa resten av karamellsåsen över din cheesecake och servera
4 200 g färskost 2 dl gräddfil (eller lättcrème fraiche) 1/2 dl strösocker rivet skal av 1/2 citron 2 nektariner 1/2 l bär (t ex hallon, blåbär eller jordgubbar) 8 digestivekex Lägg till i inköpslistan